Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies

Wij zijn een onafhankelijke speler in bank, verzekeringen en kredieten.
Wij geven onafhankelijk advies ivm sparen, beleggen, kredieten, pensioenplanning en successieplanning.

contactgegevens: info@nc-finance.be

Turbulentie op de markten

Bank en verzekeringenPosted by Jelle Nevelsteen Thu, August 27, 2015 15:29:25
Beste klant,

Op maandag 24 augustus kende de wereldwijde aandeelbeurs een heuse off day. De reden hiervoor de paniek van de beleggers na de Chinese beurscrash.

Wij zijn van mening dat het slechts over een tijdelijke correctie gaat. Sinds 2008 reageren de markten met een overdreven gevoel voor psychologie. Ieder slecht nieuws gaat gepaard met een verkoopgolf van aandelen.

Bovendien heeft de Chinese centrale bank op 25/08 een rentedaling van 25 basispunten doorgevoerd wat goed nieuws is voor de wereldwijde markten. Het vertrouwen zou hierdoor deels hersteld moeten worden.

Verder zijn de reƫle totaalrendementen van staatsleningen nog altijd rond 0%, of licht negatief wat in het voordeel van de aandeelmarkten spreekt.

Wij zijn van mening dat het langetermijnrendement van de aandeelmarkten meer dan 4% netto moet opbrengen. Bovendien bieden dergelijke correcties zeker en vast koopopportuniteiten. Kies wel voor betrouwbare hoge dividendaandelen of topfondsen zoals Carmignac Patrimoine, Ethna Aktiv, Templeton Total Return, AXA Real Estate, etc.

Wilt u meer informatie of wenst u een gesprek met een van onze specialisten, stuur dan een mail naar info@nc-finance.be of bel ons op 03/887.42.47.

Mvg,

NC Finance